Fri frakt över 899:- / 5-7 dagars leverans

The Memory Collection

The story about Four Socks and the beginning of DIVOYH
En kollektion inspirerad vår älskade och saknad familjemedlem Four Socks, som stal våra hjärtan från första stund. Guld och blått var hennes tävlingsfärger och det är även den röda tråden i DIVOYH The Memory Collection.

Fantastiska 20 år spenderade vi tillsammans och hon fick somna in på bästa sätt i våra armar 26 år gammal år 2020. 

NM guld & SM guld är bara ett fåtal av höjdpunkterna på hennes fantastiska karriär. En kämpar glöd och vinnarskalle utöver det vanliga, ett hjärta av guld och en själ som verkligen älskade livet och att flyga över hinder och att vara först på ärevarvet. 

Mest av allt var hon den bästa familjemedlemen, en 6år gammal busunge som kom till familjen som aldrig ägt en häst. Den då 10år gamla ryttaren Sofie Jakobsson flög av henne som en vante på varje pass 1-3 gånger men tillsammans så utvecklades de till ett otroligt ekipage. Även de yngre systrarna i familjen fick ta över och rida samt tävla ”Sockan” 8 och 2år gamla var de när hon kom till familjen, en tid utan henne är svår att minnas. Pappa Per stod även Sockan extra nära och fanns alltid där, träningar som tävlingar i ur och skur. 

Att Sockan skulle säljas till någon annan var aldrig aktuellt även om det knallade tjocka plånböcker runt stallet. Hur ska man kunna sälja en familjemedlem? Det kunde inte vi... Vila i frid vår älskade Four Socks tack för alla äventyr du gett oss och alla vackra minnen du lämnar. Himlen är nu en ängel rikare